Wil jij wonen in Voor de wind Wiarda? Zo werkt het!


Digitaal inschrijven

De inschrijving voor het project Voor de wind Wiarda II vindt volledig digitaal plaats. Je kunt je vanaf nu inschrijven op de bouwnummers van jouw voorkeur door in te loggen op jouw account. Je krijgt het inschrijfformulier dan direct in beeld. Voor het invullen vragen wij je een aantal gegevens, zoals jouw contactgegevens en eventueel die van jouw partner, financiële gegevens zoals jouw inkomen, wat voor soort arbeidsovereenkomst je hebt, de geschatte waarde van een eigen woning, of spaargeld, of vermogen of financiële verplichtingen en natuurlijk welke bouwnummers jouw voorkeur hebben.


Wat doen we met jouw gegevens?

Jouw financiële gegevens gebruiken we uitsluitend voor een eerste selectie. Om teleurstelling te voorkomen en het toewijzingsproces zo goed mogelijk te stroomlijnen, kijken we naar jouw inkomen. De hoogte van jouw inkomen is niet bepalend voor toewijzing, we willen alleen voorkomen dat mensen een woning toegewezen krijgen die ze niet kunnen financieren. Uiteraard houden we hierbij rekening met de wet op de privacy. Als je wilt, kunnen jouw gegevens direct verwijderd worden door een mail te sturen naar nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl.


Inschrijfperiode en aanpassingen

Tijdens de inschrijfperiode, van 25 mei 10:00 uur tot 9 juni 23:59 uur, kun je jouw inschrijving nog aanpassen. Vergeet dan niet jouw aanpassing digitaal te ondertekenen en opnieuw te verzenden. Je krijgt per e-mail een bevestiging van jouw aanpassing.


Toewijzing van de woningen

In de week van 10 juni (week 24) worden de woningen toegewezen. Let op; het betreft een toewijzing en dus geen loting. Is jouw favoriete woning aan jou toegewezen, dan word je gebeld door de makelaar en uitgenodigd voor een gesprek. Is jouw favoriete woning niet aan jou toegewezen, dan krijg je later in de week een e-mail over en kom je op de reservelijst te staan. Mocht de potentiële koper afvallen, dan kun je alsnog gebeld worden.

Verkoop & informatie

Makelaardij Hoekstra
Willemskade 9
8911 AW Leeuwarden
Tel. 058 - 2337333
nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl
www.makelaardijhoekstra.nl

Ontwikkeling

Slokker Vastgoed bv
Zwartewaterallee 44-54
8031 DX Zwolle
Tel. 038 - 8537032
zwolle@slokkervastgoed.com
www.slokker.com/vastgoed